Na moim blogu dzielę się tym, co mnie interesuje. Chcę łączyć różnę tematykę, a zwłaszcza kulinaria, fotografię i podróże... Zamieszczane zdjęcia i teksty są mojego autorstwa.
19.10.2012
Pasta rybno-jajeczna
Kanapki nie muszą być nudne. Oprócz wędliny i sera, można je uatrakcyjnić poprzez takie właśnie dodatki. Fajnie jest zastąpić zwykły pasztet, czy paprykarz wersją domową.
Wystarczy też dodać jakieś składniki, by ożywić taki gotowy produkt.
Potrzebujesz:
* rybkę z puszki w sosie pomidorowym (osobiście lubię w sosie mango z Lidla) razy 3
* 6 jajek ugotowanych na twardo
* sól i pieprz
* natkę pietruszki
Rybę dokładnie rozgniatam widelcem, a następnie dodaję ugotowane jajka pokrojone na ćwiartki i miksuję blenderem na gładką masę.
Doprawiam do smaku i dodaję natkę pietruszki. Można też posypać szczypiorkiem. Ponownie dokładnie mieszam.
Smacznego
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz